Wheelbrush PRO

Motiv Tools is officieel verdeler van de Wheelbrush PRO velgenborstel

Wheelbrush proDeze gepatenteerde velgenborstel sluit u aan op uw accu of lucht boormachine. De speciale extra fijne haren reinigen veel beter/sneller dan een spons en de borstel komt gemakkelijk tussen de spaken en op het velgbed achter de spaken. Dit uiteraard zónder 10 minuten per wiel te boenen, zonder krassen* en zonder vervelende zwarte mouwen en/of gebutste knokkels..

Wheelbrush PRO is de makkelijke en schone oplossing om uw velgen snel vrij te krijgen van hardnekkige remstof aanslag, pekel resten en straatvuil, keer op keer!

 

 

 

  • Wheelbrush PRO is speciaal ontworpen voor gebruik op de pneumatische of accu boormachine (max. 500rpm)
  • Oversized borstel (c.a 18 x 14cm) uitgerust met standaard 6 kant bit opname
  • Minimale spaak opening: 40mm (de kern van de borstel is slechts 36mm dik)
  • De borstelharen zijn van zeer hoge kwaliteit en extra fijn / dun.

full27722256

De Wheelbrush PRO verdient zich in tijdbesparing  terug na 1 auto. Hij kost niet meer dan een normale velgenborstel van dezelfde kwaliteit en gaat lang mee. Naast een snel groeiende groep particuliere gebruikers ziet u de Wheelbrush PRO steeds vaker  terug bij o.a poets bedrijven, merkdealers, verhuurbedrijven en in de occasion handel.

 

 

 

 

De Wheelbrush PRO is in de automaterialenhandel en in onze webshop verkrijgbaar. Omdat wij exclusief verdeler zijn, kunnen zakelijke klanten eveneens bij ons terecht voor afname voor de wederverkoop.

Klik hier om direct de Wheelbrush PRO te bestellen in onze webshop.


VEEL GESTELDE VRAGEN:

*Laat de Wheelbrush PRO krassen achter?
De borstelharen zijn van de hoogste kwaliteit en zullen geen schade achter laten op velgen met een poedercoating of andere goede lak afwerking. Het is natuurlijk wel belangrijk om voldoende sop / water te gebruiken, want straatvuil, remstof en pekel laten wel degelijk krassen achter als ze met onvoldoende zorg worden verwijderd. De borstel is gemaakt om het best te werken rond de 500 toeren. Een hoger toerental maakt de kans op beschadigingen en “droog lopen” groter.

Wordt mijn boormachine nat?
Nee. De steel van de borstel is redelijk lang en de draairichting zorgt er voor dat eventuele spetters juist in de breedterichting bij de machine vandaan schieten. Gebruik echter altijd gezond verstand als u met water en elektriciteit werkt. In professionele wasplaatsen wordt de Wheelbrush PRO veelal gebruikt i.c.m. een (laag toerige) pneumatische boormachine.

Is hij niet te dik voor mijn spaken?
Ook al is de borstel in totaal c.a 14cm groot, de kern van de Wheelbrush PRO is maar 36mm dik en de borstel zelf is zo fijn dat hij al werkt in een opening vanaf 40mm diameter. De Wheelbrush PRO kan daarom overweg met ongeveer 90% van alle lichtmetalen wielen, ongeacht de diameter.

Als u nog andere vragen heeft, dan zien wij ze graag tegemoet!

Klik hier om direct uw Wheelbrush PRO te bestellen.