Wheelbrush PRO

Motiv Tools is officieel verdeler van de Wheelbrush PRO velgenborstel

Wheelbrush proDeze gepatenteerde velgenborstel sluit u aan op uw accu of lucht boormachine. De speciale extra fijne haren reinigen veel beter/sneller dan een spons en de borstel komt gemakkelijk tussen de spaken en op het velgbed achter de spaken. Dit uiteraard zónder 10 minuten per wiel te boenen, zonder krassen* en zonder vervelende zwarte mouwen en/of gebutste knokkels..

Wheelbrush PRO is de makkelijke en schone oplossing om uw velgen snel vrij te krijgen van hardnekkige remstof aanslag, pekel resten en straatvuil, keer op keer!

  • Wheelbrush PRO is speciaal ontworpen voor gebruik op de pneumatische of accu boormachine (max. 500rpm)
  • Oversized borstel (c.a 18 x 14cm) uitgerust met standaard 6 kant bit opname
  • Minimale spaak opening: 40mm (de kern van de borstel is slechts 36mm dik)
  • De borstelharen zijn van zeer hoge kwaliteit en extra fijn / dun.
  • Gebruik hem altijd op een laag toerental (max 900 rpm) zodat hij niet spettert en ook niet droog draait.

full27722256

De Wheelbrush PRO verdient zich in tijdbesparing  terug na 1 auto. Hij kost niet meer dan een hand – velgenborstel en gaat lang mee. Naast een snel groeiende groep particuliere gebruikers ziet u de Wheelbrush PRO steeds vaker  terug bij o.a poets bedrijven, merkdealers, verhuurbedrijven en in de occasion handel.

De Wheelbrush PRO is in de automaterialenhandel en in onze webshop verkrijgbaar. Zakelijke klanten kunnen eveneens bij ons terecht voor afname voor de wederverkoop.

Klik hier om direct uw Wheelbrush PRO te bestellen.