Motiv Tools, net even anders!

Speciaal gereedschap is bij Motiv Tools geen bijzaak, het is ons specialisme. De motor achter Motiv Tools zijn mensen met passie voor techniek. U ziet dat terug aan o.a duizenden realistische productomschrijvingen, technische teksten, informatie PDF’s en foto’s die wij allemaal in eigen beheer maken. Wij hebben in unieke mate zicht op de kwaliteit en inzetbaarheid van onze producten.

Midlock speciaalgereedschap

 

 

 

Motiv Tools zit niet vast aan een groothandel of vaste leverancier. Hierdoor zijn wij onafhankelijk in het samenstellen van ons assortiment gereedschappen. Wij vertegenwoordigen meer dan 30 bekende namen uit de Automotive branche en doen eveneens aan eigen import en productie van (sommige) gereedschappen.

Las apparatuurMomentsleutels

Dankzij onze vergaande productkennis bieden wij tevens ondersteuning in diverse sectoren buiten de automotive branche. Motiv Tools doet zaken met o.a offshore industrie, mechatronica bedrijven, fiets fabrikanten en facilitaire bedrijven in de AV sector, media, stroomwinning, gaswinning, etc.

Neem contact op voor een offerte op maat, een afspraak, of om eens te kijken wat voor besparing óf verbeteringen wij in uw werkplaats kunnen realiseren.