Glycol detector kit

Deze Motiv Tools test set detecteert de aanwezigheid van koelvloeistof in motorolie en ATF olie. In het bijzonder geschikt als test om vast te stellen of er koelvloeistof via de radiator in de transmissiekoeler lekt. Dit zónder de demontage van onderdelen en vaak op tijd / voor er transmissieschade ontstaat. De test kit kent 3 resultaten en kan dus preventief gebruikt worden, maar ook om een diagnose te stellen bij klachten over het schakelgedrag (bekend probleem bij o.a. Mercedes). Het enige dat u voor de test nodig heeft, zijn een paar druppels transmissie olie uit de betreffende versnellingsbak.

Werkt uiteraard ohttp://www.autogereedschap.com/a-46895547/test-en-diagnose-gereedschap/koelvloeistof-in-olie-detectie-kit-glycol-detector-kit/ok om te achterhalen of de koelgalerij van een motorblok in verbinding staat met de olie huishouding door bijv. een gebarsten motorblok (niet te verwarren met een lekkage tester die carbon in koelmiddel detecteert).

De glycol detectie kit DD2207 heeft een nauwkeurigheid van maar liefst 30ppm (of 30mg/L) en komt met duidelijke Nederlandstalige handleiding.

Voor meer info, of om direct online te bestellen:
http://www.autogereedschap.com/a-46895547/test-en-diagnose-gereedschap/koelvloeistof-in-olie-detectie-kit-glycol-detector-kit/

Prijs: €165,- ex of €199,95 inclusief BTW.
1 set is goed voor 25 tests.