Gereedschapswagens

Wij leveren gereedschapswagens van o.a Sonic, Kraftwerk, Stahlwille, Force Tools, Mannesmann, SP Tools, SAM, BGS, Airpress en ons huismerk. Wij bieden de meest populaire wagens aan via onze webshop.

Motiv Tools levert gereedschapswagens en andere opbergmedia aan eindgebruikers in vele technische sectoren. Meer dan 10 jaar productkennis en ervaring  maken dat wij u goed kunnen adviseren bij de aanschaf van een gereedschapswagen. Het betreft immers een keuze die enorm van de gebruiker en de toepassing af hangt.

 

 

 

 

 

Een eindgebruiker met een voorkeur voor zwaar industrie gereedschap zal bijvoorbeeld een verkeerde keuze maken met slank, ergonomisch Stahlwille gereedschap. Dit terwijl Stahlwille gereedschap naar volle tevredenheid gebruikt wordt in o.a de luchtvaart, ruimtevaart, zelfs in de Bugatti fabriek.

Als u gecertificeerd werk doet, kan het zijn dat u ook gecertificeerd gereedschap moet gebruiken. Er zijn fabrikanten die b.v. niet het woord ‘Torx’ (mogen) gebruiken. Dat betekent niet per sĂ© dat de pasvorm slecht is, maar wel dat de kans op een minder goede pasvorm groter wordt en dat het eigenlijk geen officieel Torx gereedschap is.

Dit gaat bij o.a luchtvaart onderhoud nog een aantal stappen verder. Gereedschappen moeten o.a aan F.O.D preventiebepalingen voldoen en er mag geen enkel spoor van cadnium in de legering zitten. Wij kunnen u hier correct in adviseren.

Zo zijn er nog vele factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een gereedschapswagen, naast uw persoonlijke smaak en het prijsgebied.

Wilt u zelf het assortiment van onze favoriete leveranciers onderzoeken?
Check onderstaande links en neem vrijblijvend contact op voor een offerte:

  • Gereedschapswagens van SP tools
  • Gereedschapswagens van Stahlwille (Onze eigen Stahlwille webshop!)
  • Gereedschapswagens van BGS
  • Gereedschapswagens van SAM
  • Gereedschapswagens van Airpress
  • Gereedschapswagens van Mannesmann (download de Greenline catalogus)
  • Gereedschapswagens van Sonic
  • Gereedschapswagens van Force Tools

Prijzen op bovenstaande websites worden exclusief BTW weergegeven.
Prijzen in onze webshop zijn altijd inclusief BTW.